Sent avslut

Det blev lite senare än vad jag hade planerat för dagen, men nu är alla golvlister på plats på den nedre våningen och “fönsterfixandet” har blivit så klart det bara går. Det är endast de två små fönsterna i köket som är bekymret nu, då jag måste ha tag i en smalare list som tyvärr inte tillverkas och finns lätttillgänglig. Det blir att gnugga de små grå för att lösa detta. Jag han tyvärr inte med att sätta golvlister i arbetsrummet, dels för att det blev för sent men kanske främst för att jag fick slut på 40mm skruv.

Imorgon är det endast en halv dag på jobbet då jag skall till Västerås på eftermiddagen. Eller halv och halv. Jag slutar 2,5 timme tidigare än vanligt, så då har jag ändå gjort 6 timmar på jobbet. Tar tillfället i akt att införskaffa några delar som jag saknar från bl.a. Ikea, Bauhaus, Clas Ohlson m.fl. när jag ändå passerar två stora köpcentra där dessa finns. Med lite tur kan nästan allt strykas från listan nästa helg.

Nu, sova!