Mer och mer

Det tar sin tid men mer och mer blir färdigt. Än så länge är det lister som gäller, men det är inte långt ifrån att hela nedervåningen är klar. Lite omfattningar av fönster och några små golvlister till så kan jag definitivt säga att själva renoveringen av nedervåningen är klar. Det är dock en hel del kvar när det gäller inredningen och möbleringen. Planen var att ha soffan på plats nu, men pga förseningar från Mio och arbetet så blir det först om 1,5 vecka som den kan levereras.

Så hur blev det då med helgens arbete upp till nu? Jo, såhär:

Del av hallen som är klar

Del av hallen som är klar

Fönstret i vardagsrummet är klart.

Fönstret i vardagsrummet är klart.

Köket står just nu och torkar från omgång nr.2 med målarfärg, sedan är det lite omfattningar och golvlister som skall på plats innan jag ger upp för ikväll. Men nu är det rast/vila och lite F1…