Inga lister idag

Då jag var “lat” och inte köpte lister i söndags i lugn och ro, så tänkte jag att idag skulle vara en bra dag att fixa det. Inte då. Regnet bara öste ner och det blev att flytta de planerna till morgondagen istället. Utan lister var det bara att ta tag i rollern och ge sig på en av alla de dörr och fönsterlister som skall målas innan jag sätter på nya kantlister. Gick väl sådär… Lite experimenterande att få ordning på det hela, men det brukar bli bra till slut.

Det sköna är att för varje liten detalj som blir klar ser framför mig hur hela renoveringen blir klar och det börjar kännas som “hemma” nu. En känsla som precis hann komma efter min renovering i Luleå, dock följt av en snabb försäljning. Så det blev inte “hemma” länge. Just nu ser jag främst fram emot att kunna sitta i min nya soffa (när den blir levererad) efter en dag på arbetet och kunna spela lite.