Blärg

Ett nytt ord, för det är så jag känner mig just nu. Det blev ett byte av samtliga 108 dukar i ett av våra filter idag och jag tillsammans med en operatör drog det tyngsta lasset med att plocka ur gamla och sätta i nya. Totalt 5,5 timmar med hårt arbete, vilket skulle kunna ha stannat vid 2,5 timme om det bara hade funnits en full uppsättning med dukar färdiga. Det tunga kroppsarbetet är något jag kommer att känna av imorgon då jag just i kväll bara känner att det är blärg just nu med en väldigt tröga tankegångar och ingen ork.

Imorgon blir det, naturligtvis, mer kroppsarbete då den första laddningen med lådor från “arkivet” skall flyttas till det riktiga arkivet som inte är en källare med en evig risk för massivt vattenläckage. Men förutom det så skall jag nog försöka sitta på baken hela dagen och låta den träningsvärk som kommer få plåga mig.

På den positiva sidan: Jag fick en sjujäkla bra träning idag 🙂