Lister på gång

Efter mycket väntan (eller kanske lathet) så kom jag igång med golvlisterna idag. Sovrummet och den övre hallen blev klara mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig, och som extra bonus fick jag även fixat med sänglamporna så jag nu har bra ljus i sovrummet igen och väckarklockan inte behöver stå på golvet. Lite träning blev det också med minst 100 turer upp och ner för trappan för att såga, såga om, mäta, hämta verktyg som glömts mm.

Nästa punkt på schemat (som blir imorgon) är att köpa och montera de täcklister som skall sitta i dörröppningarna till kök och vardagsrum. För först när detta är gjort kan jag på allvar sätta igång med listerna på nedervåningen. Vill ju få klart vardagsrummet så snabbt det går så det är redo för den nya soffan när den kommer.

Nu hoppas jag bara på att de konsolerna som jag har väntat på sedan i Mars faktiskt kommer in. Lite dåligt av Ikea att inte kunna få in en vara på över 6 månader någonstans i Sverige. En sökning på Google säger dessutom att vissa har fått att det tidigast blir i Oktober… Väldigt dåligt på er Ikea!