Äventyrligt men på fel sätt

Det blev en något udda morgon med att klockan satte som vanligt igång runt 4:15 (eller exakt 4:15) och det som är mer vanligt är att jag redan har vaknat och ligger och väntar på att klockan skall sätta igång. Men då jag skulle till Karlsborg och deltaga i ett avslutande möte på ett projekt som började för över två år sedan. Men då det tar lite mer än en timme att köra dit så hoppade blev det en extra timme som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med.

Under förmiddagen var träsmaken i baken det största bekymret, då presentationerna var intressanta. På eftermiddagen skulle vi ut på en “överlevnadsutbildning” som lät väldigt kul. För att komma dit behövde vi köra 10 km norrut och med min tur så när jag bara har en kilometer kvar så börjar en hel massa varningslampor lysa i bilen. Så det blev att stanna i närmaste parkeringsficka på vägen och ringa Assistanskåren.

När de väl var på plats (snabbt som vanligt) hittade han inga problem och bilen startade “normalt”. Inte helt normalt men tillräckligt bra för att jag själv kunde köra tillbaka till Motala och direkt in på Skobes. Även där var servicen snabb och mindre än 30 minuter senare får jag tillbaka bilen med problemet löst. Det var en *okänd del* som hade gjort *något* och utlöste *ingen aning*. Är inte direkt kunnig på bilar (var extremt stolt när jag själv lyckades byta halvljuslampan), så jag tackade för hjälpen med betalkortet och tog mig hem igen.

Så inte riktigt det planerade äventyret, men ändå ett litet äventyr.