Ordentligt igång

Dagen gick i ett tema som endast kan beskrivas så här: “vad i hela friden är detta”. Jag har plottat, justerat, funderat, mediterat och ju mer jag tittar på den data som kommer från mina försök desto mindre förstår jag. Har kanske inte varit helt strukturerad i mitt tillvägagångssätt, men någon trend eller liknande borde ha dykt upp. Men icke sa nicke. Vilket i och för sig är ett resultat, men jag hade hoppas på mera. Kanske bra att jag fick chansen att jobba hemifrån med dessa siffror då jag använt diverse referensmaterial som jag endast har hemma till denna analys. Nu är det bara själva rapporten som skall skrivas.

Annars när jag behövde låta hjärnan vila lite så förberedde jag målningen i hallen och lyckades dra det första varvet med färg. Den något sunkigt gul/vita färgen är nu borta och ersatt med en väldigt vit och något glänsande färg. Det märktes direkt när färgen började torka att det blev bättre. Får ta ett varv till imorgon kväll efter utflykten till Karlsborgs fästning för ett avslutande evenemang på ett relativt stort projekt.

Och just det. UPS kom och hämtade paketet. Så nu slipper jag det i alla fall. Nästa leverans: Soffan!