Väntar och väntar

De är säkert bra för någon på något sätt, men jag och UPS kommer verkligen inte överens med varandra. Dels så ringer de inte innan och avtalar en tid så man antingen kan skynda sig hem efter jobbet eller ta ledig en del av dagen. Icke. Här är det någon gång mellan kl 07:00 och följande söndag. Så man måste sitta hemma en hel dag och bara vänta. Dock är de så trevliga att de lämnar lappar i brevlådan att de varit där med en kod man kan använda för att ändra på hur man vill ta emot leveransen. Vilket hade varit jättebra. Om den fungerade. Vilket den inte gör. Och bara det att de istället för att ta en ny dag och leverera saker om man inte är hemma så lämnar de glatt över det till grannarna istället, med ytterligare en lapp i brevlådan. Gnäll, gnäll och mera gnäll från min sida. Men som jag började detta stycke med, vi kommer verkligen inte överens UPS och jag.

Som tur är har jag möjligheten att göra jobb hemifrån, så det blir att skriva på två rapporter imorgon hemma och utvärdera ett försök som jag har suttit hela dagen med att mata in data ifrån i Excel.