Postlådan på plats

Efter en gigantisk arbetsinsats som innebar att lossa 4 skruvar, sätta postlådan på plats och fästa samma 4 skruvar igen så har jag nu en bra brevlåda som rymmer mycket mer än min tidigare. Plus att det kommer inte att regna in i den som den gamla hade en förmåga att göra.

Nya brevlådan är på plats

Nya brevlådan är på plats

Det största jobbet var egentligen att få bort ramen jag hade byggt för att gjuta, och här har det visat sig att laminatgolv är väldigt bra för att få en jämn och fin yta. Och till på köpet så fick jag användning av en del av det laminatgolv som blev över. Så det blir att plocka undan det från högen med brädor som skall kastas. Nästa sommar skall jag gjuta lite till på baksidan.

Shopping var annars det som stod på listan. Där hängränna för att fixa läckaget i uterummet och golvlister för att kunna börja färdigställa rummen. Sovrummet står först på listan.