Tillbaka från den mörka sidan av internet

Ett planerat strömavbrott (som jag visste om) gjorde att servern behövde stängas ner (vilket jag glömde). Men nu är jag tillbaka på banan igen och ställer till med oreda.

Har inte direkt mycket att säga egentligen då renoveringen har gått in ett väldigt sakta lunk där nivån har legat mellan inget och minimalt. Vilket gör att det fortfarande ser ut som en byggarbetsplats här hemma. Men nu börjat jag bli less på det så saker skall bockas av på min lista. Idag är det den nya brevlådan som skall monteras och fram tills nu har jag rensat undan häcken, grävt hålet, fyllt det med betong och väntar tills imorgon när jag kan montera själva brevlådan på de ben som jag göt in. Hallen skall få sig en omgång också så jag kan förbereda (eller genomföra) målningen imorgon.

Den främsta anledningen till detta högre tempo. Min soffa kommer att levereras om 1-2 veckor och då vill jag vara klar på nedervåningen. Inklusive golvlisterna.