Inget kol här

Gårdagens äventyr utomhus blev klart mycket snabbare än vad jag trodde, så jag överlevde utan att bränna mig sönder och samman. Dock var antalet rispor och andra småskador många till antalet. Bra ser det dock ut nu och jag lyckades även få upp 4-5 rötter till “annat” som hade invaderat häcken. Lite småplock är det kvar innan hösten, men just det blir snabbt mycket bättre.

Tyvärr har det inte blivit en så aktiv helg med renoveringen, men små saker har blivit gjorda. En fog här, lite fyllnad där och sånt. Skall se till att hålla ett högre tempo nu i veckan med allt detta småplock som finns kvar, för nästa helg så slår jag till ordentligt och skall montera min nya postlåda. Detta innebär att jag skall gräva upp en häckplanta och gjuta en betongklump i hålet som blir kvar. Tungt arbete men om vädergudarna håller var som utlovas just nu är det den perfekta helgen att göra just detta.

Men imorgon så väntar arbete som vanligt och nu blir det lite lugnare med att jag inte kommer att vara ensam med att hålla ställningarna för metallurgiavdelningen.