Väl planerat

Prognoserna för dagen har lovat den varmaste dagen på sommaren. Naturligtvis har jag då planerat att klippa häcken, rensa ogräs, klippa gräsmattan och allmänt ansa i trädgården. Kommer att bli som en utbränd kolbit i slutet av dagen. Men det behöver göras då jag “ignorerade” det förra helgen.

Var tillbaka på gymmet i onsdags för att köra lite kondition men redan efter 20 minuter var jag så enormt uttråkad att jag gav upp. Allt jag kunde tänka på var vad jag kunde få gjort på renoveringen istället och det kändes som jag kastade bort värdefull tid. Kanske dags att ge upp konditionen för tillfället och köra lite styrketräning istället, då det är 20-30 minuter långa pass jag hade när jag tränade i Luleå. För det är ju tusen gånger trevligare att ta en promenad längs med kanalen när vädret är fint. Kanske rent av ge upp mitt motstånd till att jogga utomhus.