Småfixerier

Det är alltid skönt att avsluta arbetsveckan med 4,5 timmes övertid i stekhet värme…. En lite jobbig vecka alltså med just denna tryckande värme som inte riktigt vill försvinna vilket gör att man sätter i sig en halv liter glass efter jobbet och sedan mår lite illa av det. Sånt som händer ibland.

Dagen som kommer blir det mest att rota runt i det som jag har liggandes här hemma. El-uttag, strömbrytare, silikon i hörn och kanter samt baka inför måndagen då jag skall göda alla på jobbet till de spricker. Som man gör på sin födelsedag 🙂 Mest av allt skall jag dock försöka undvika att börja spela Shadowrun Returns. Originalet var och är fortfarande ett av mina absoluta favoritspel på SNES och att kunna spela uppföljaren är något jag väntat på länge. Personligen tror jag att jag kommer att misslyckas totalt med detta och närmare kvällen sitta rejält långt in i spelet.