Jag gör ingenting

Idag har inget blivit gjort på renoveringen. Så känns det i alla fall. Att jag har troligen sålt duschkabinen, kopplat loss den från vattenrören (som krävde att jag stängde allt vatten), förberett inför dra datakabel och några små tingestar till. Men inget stort. Så känns det i alla fall. Dock blir saker gjorda och sakta men säkert så stryker jag dem från listan på min whiteboard. Fler saker dyker upp strax efter, men det är en annan historia.

Besöket av the big honchos från Lundingruppen idag märkte jag inte av. Jag hade mina saker att göra och var fullt inne i detta. Det är sjukligt vad produktiv jag ibland kan vara. 🙂 Eller så tillbringade jag 1,5 timme med att stirra på ett excelark utan att komma vidare. Så det blir ibland. Nya tag med Excel imorgon, ett program som jag både avskyr och älskar på samma gång.