Renovering i lagom takt

Efter 4 veckor med ett stenhårt tempo på renoveringen går det numera lite lugnare. Det går fortfarande framåt, men det är små saker som blir gjorda och halva dagen så sitter jag mest och slappar med datorn. Idag var en sådan dag. Efter att taklampan i badrummet hade blivit monterad så har jag måttat upp var jag skall borra för att få upp wire lampan i arbetsrummet. Men bara måttat och markerat, inte tagit fram betongborren och skitat ner. Får ta det i veckan som kommer. Tempot känns rätt för jag vet att jag behöver vila upp mig lite på helgerna för att orka med jobbet.

Imorgon är det storbesök på gång. Lundin Minings styrelse är på plats och skall “inspektera” hur det går och ser ut. Det har städats och donats nu i många dagar så vi får se hur det blir med besöket. Som tur är (om man kan uttrycka det så) är jag inte involverad i detta, utan det är bara att jobba på som vanligt.

Annars så är det dags att börja ladda inför onsdagen och genomförandet av en dröm jag haft länge. Jag skall gå på Gyllene Tiders konsert i Linköping. Något jag har velat göra ända sen 1996, så det är ett bra tag och snart är det dags!