Lugn dag

Efter att ha tagit det lugnt på morgonen så gav jag mig i kast med dörrfoder på ovanvåningen och lära mig använda spikpistolen. Det krävdes några testskott och det blev väl inte “perfekt” när jag började montera, men jag är nöjd. Riktigt nöjd faktiskt. Tack vare en ordentlig gersåg och denna spikpistol så har jag monterat upp alla dörrfoder på ovanvåningen rekordsnabbt och utan problem. Känns väldigt lovande när jag skall ge mig i kast med fodret runt fönsterna. Lite mer organiserande i köket och sedan avslutade jag med glass. Som man skall när det är varmt.

Det jag ännu inte tagit så mycket bilder på och som min mamma slet med i lite mer än två dagar är förändringen utomhus. Det är klippta häckar, rensade rabatter, trimmat bort döda ting och allmänt organiserande. Så det blev att ta fram kameran idag och fota lite.