Första dagen avklarad

Jag överlevde första dagen tillbaka på jobbet och den var över lika snabbt som den började. Som den alltid brukar vara. Förstår inte riktigt varför, men tiden bara flyger fram när jag är på jobbet och innan man vet ordet av det så är kl 11 och det är dags för lunch. Och när väl lunchen är klar så blir klockan snabbt 14 och jag måste börja packa samman och åka hem. Dock inte utan att dricka upp mitt te, vilket gör att jag oftast inte är på gång hemåt förrän 14:45. Det gäller att prioritera….

Kakellisten hämtades idag i alla fall och blev relativt snabbt monterad. En felsågning gjordes, men det gick att “reparera” som tur är. Mer blev det inte ikväll då klockan blev över 20 innan jag var klar, men imorgon är det nya tag. Dörrfoder skall hämtas och jag skall fylla överskåpen med det porslin mm som skall vara där. Det är ett litet steg framåt på denna lilla lista med saker att göra:

Lilla listan med saker att göra. Och mer finns då whiteboarden tog slut...

Lilla listan med saker att göra. Och mer finns då whiteboarden tog slut…

Och så lite mer “titta vad jag har gjort” bilder på mitt färdiga golv.

Hallen

Hallen

Vardagsrummet mot hallen

Vardagsrummet mot hallen

Vardagsrummet

Vardagsrummet