Klart med golv

Det var lite segt att komma igång på morgonen men igång kom jag och relativt snabbt så var hela golvet i vardagsrummet färdigt. Känns väldigt skönt att det som nu tar upp plats är främst saker som skall in i köksskåpen när kakellisten blivit monterad. Förhoppningsvis så hinner och orkar jag göra det på måndag kväll. Skulle vara så skönt att bli av med minst 4-5 flyttlådor med saker in i skåp och lådor.

Efter middagen så tog jag tag i att montera handtagen på mina skåp och lådor med världens sämsta 4 mm borr. Fick kyla den mellan varje gång jag borrade för den hade verkligen inget skärhuvud kvar. Blir att kasta och köpa nytt. Trots bekymren med borren så är alla handtag nu uppe och jag kan börja använda lådorna som det är tänkt. En lucka kommer jag att behöva byta ut då jag gled med maskinen så det handtaget sitter helt snett. Mer estetik än något annat.

Imorgon blir det dock inte så mycket gjort. Kanske en tavla, en hylla eller nått liknande då jag måste börja ladda inför jobbet och gå igenom mina “normala” söndagsrutiner inför en jobbvecka.