Sista semesterdagen

Då har den sista semesterdagen passerat och nu är jag “bara ledig” fram tills på måndag morgon då jag skall vara tillbaka på jobbet. Något jag både ser fram emot att återgå till en relativ normal vardag men kommer även att sakna den lediga tiden att antingen bygga eller klura ut hur jag skall bygga.

Idag kom jag dock ett steg närmare ett fungerande hem. Det tog 4 timmar men nu är köksblandaren på plats och jag har åter igen rinnande vatten i köket. Ett stort steg. Eftermiddagen så fokuserade jag på att få upp dörren till badrummet/tvättstugan och här stötte jag på måååånga problem. Så det tog lite mer än 6 timmar att få karmen och dörren på plats så den gick att öppna. Men nu är det klart och imorgon skall golvet läggas klart i vardagsrummet, vilket avslutar golvläggningen i renoveringen. Kvar är målning i nedre hallen som om jag hinner på lördag kommer att påbörja.

Sedan är det som sagt alla småsaker som skall fixas. Lister, eluttag, hyllor, gardiner (och stänger) och så vidare. Dock saker som är lättare att göra den vakna tid som finns efter jobbet och på helgerna.