Blåser av byggdammet

Under allt byggdamm och bråte så fanns det visst en blogg här. Kanske skulle skriva något på den 🙂

Det har varit mycket, mycket, MYCKET jobb de senaste 10 dagarna sedan min mamma anlände för att hjälpa till med de saker som behöver mer än en person. Däribland överskåpen i köket och tapetsering högt över golvet. Vi har slitit som djur under dessa dagar och nu börjar det bli så pass klart att det är ett fullt fungerande hem igen. Nästan. Det är två bitar kvar tills dess. Köksblandaren skall monteras och kakellisten skall in för att stödja överskåpen. Blandaren fixas imorgon och kakellisten är nu åter igen försenad. Den får jag på måndag. Där emellan skall jag lägga klart golvet i vardagsrummet och sedan är det dörrfoder, fönsterfoder och golvlister som står på schemat de närmaste veckorna. Bilder säger så mycket bättre vad som skett än ord, så här är några jag tagit allt eftersom renoveringen pågått.

Så “snart” är det klart…