Nu går det snabbt

Efter ett efterlängtat besök i helgen av Fam. P. och deras två yrväder till smådrakar är jag igång igen med renoveringen. Pausen på nästan tre dagar var behövd av kroppen. Så i måndags morgon när de åkte vidare till nya destinationer hämtade jag på eftermiddagen min mamma i Mjölby för lite bygghjälp den närmaste veckan.

Så måndagen stod det rätt stilla, men igår så tog det fart ordentligt. Golvet blev färdiglagt i köket och hallen med en hel del tid spenderad på att få golvet i våg bakom kyl/frysskåpet. Under tiden som jag gjorde det så var mamma ute i trädgården och rensade upp allt ogräs och vildvuxna saker som fanns där och efter mycket slit (och slitande) så är nu både den lilla gräsplätten framför huset och trädgården bakom i relativt bra skick. Med tanke på hur ovårdat det har varit de senaste åren så är jag väldigt nöjd med hur det blev. Det blir att man faktiskt kan vara där nu i sommar.