Slit och hårt arbete

Efter några dagars hårt slit och att kroppen fått utstå en hel del stryk så har jag ett “halvfungerande” kök.

Bänkskåpen, vitvaror, diskho och kakel klara

Bänkskåpen, vitvaror, diskho och kakel klara

Halvfungerande på så sätt att kaklet skall fogas, men innan det kan ske måste dels överskåpen upp och kakellisten på plats. Sedan har jag ju ingen köksfläkt då den skall levereras och installeras under nästa vecka. Så det är lite paus i arbetet med just köket för tillfället och jag fokuserar åter igen på att lägga golv. Där finns nämligen minst 35 kvm kvar att lägga. Som tur är med just golvläggning att när man väl kommer igång så går det fruktansvärt fort att lägga många kvm.

Den uppmärksamme noterar kanske att det inte finns någon köksblandare. Den är inköpt men jag väntar tills jag har fogat med att installera den. Den kommer lite i vägen för just det arbetet.