Kokt och färdig

Det har varit fruktansvärt varmt idag och mycket att göra, vilket inte gör det lättare. Renoveringen går framåt och jag fick till och med elen fixad idag för både häll och ugn. Så när väl bänkskivan är sågad imorgon kan jag direkt gå på med att sätta in allt och sedan börja kakla. Har jag riktigt tur hinner jag sätta allt kakel imorgon kväll så det får brinna över natten till onsdag.

Sen är det “i princip” resten av golvet och hörnan bredvid kylskåpet kvar att fixa för att det skall gå att bo och leva ordentligt här igen. Inte för att det är slut på saker. Kvar att göra är golvlister, dörrfoder, måla hallen, måla vardagsrummet, tapetsera, dra datanät och mycket mer. Men inget som är beroende på att något annat måste vara klart först, så det kan göras med ett något lägre tempo än det jag håller just nu med 10-12 timmar aktivt arbete per dag.