Gör om, gör rätt

Ibland så får man gå tillbaka till ritbordet och så fick jag göra när spacklet inte hade torkat. Något som jag misstänkte så det blev att skrapa bort det och införskaffa lite betongspackel istället. Lite jobbigare då det måste blandas med vatten, men perfekt för att fylla gropar och då jag troligen skall borra i det senare. Då det skall torka tills imorgon så har jag gjort annat idag. Valven åkte ner och nu är det rent och fint i öppningarna redo för golvläggning, när jag väl kommer så pass långt.

Innan jag tog kväll så drog jag fram målarfärgen igen och nu är i alla fall första varvet målat i köket på de få väggar som inte kommer att täckas igen. Så först imorgon kan jag påbörja återbyggandet av köket. Och för att avsluta så tog jag lite bilder på kaoset igen. Speciellt de valv som inte är där längre.

Valven är borta. Med mycket svett och en del tårar

Valven är borta. Med mycket svett och en del tårar

Nymålat i köket.

Nymålat i köket.

Ännu mera nymålat.

Ännu mera nymålat.