Jobbiga veckan börjar

Nu har köket från Ikea levererats och denna gång så verkade det inte saknas några delar. Om det stämmer vet jag först när köket har blivit monterat. Min personliga plan var att rivningen skulle vara klar idag så jag kunde ta ett första varv med att måla taket. Dock har det tagit mer tid än planerat. Främst för att samtidigt som jag rivit så har jag tvättat all tvätt och lagat 9 st matlådor för de kommande dagarna när jag inte garanterat kommer att ha tillgång till ett fungerande kök. Så det är micron och kylskåpet som jag har att tillgå. Läglig som det alltid är så havererade min te-kokare i helgen som var, så det te jag vill ha (måste ha) blir att värma vatten i micron. Trots att jag inte är där jag ville vara så är jag ändå nöjd med hur långt jag kommit. Och för att bryta trenden lite så är här lite foto från renoveringen uppe och hur kaoset ser ut just nu där nere.

Renoveringstapet på gång

Renoveringstapet på gång

Här höll jag på att dö när denna sattes upp.

Här höll jag på att dö när denna sattes upp.

Första varvet med färg. Tror den suger i sig lite...

Första varvet med färg. Tror den suger i sig lite…

Färg överallt.

Färg överallt.

Arbetsrummet får sin renoveringstapet

Arbetsrummet får sin renoveringstapet

Halva köket rivet

Halva köket rivet

Rent och fint på denna sida (förutom valvet då)

Rent och fint på denna sida (förutom valvet då)

Köket från Ikea och i övre högra hörnet kan mina 18 paket med parkettgolv ses.

Köket från Ikea och i övre högra hörnet kan mina 18 paket med parkettgolv ses.

Min matlagningssation de närmaste dagarna

Min matlagningssation de närmaste dagarna

3 comments

  • Stina on June 13, 2013 at 11:41

  Hörredue…får du ihop ett fungerande kök innan vi kommer? 😀

  • Linus on June 13, 2013 at 12:36
   Author

  Troligen. Förhoppningsvis… Det får helt enkelt bli en överraskning 🙂

  • Stina on June 15, 2013 at 19:15

  Ingen fara, vi kan grilla all mat som ska göras! 😀

Comments have been disabled.