Utrensat

Efter en relativt lång tur i bilen igår så har jag nu blivit av med hela mitt gamla sängmöblemang. Byråarna hämtades redan i Fredags och för en liten extra peng så levererade jag sängen och sängborden till Norrköping där en utbytesstudent var i behov av det. Hjälpte till att montera den också, då de inte verkade vara så händiga. Deras “lokale vägledare” (gissningsvis från Linköpings universitet) tyckte det var snällt och ville bjuda på en öl som tack. Ack, dessa små studenter (och hur man själv troligen var för 12-13 år sedan). Då jag skulle köra hem med ett släp som lätt fångade vinden så blev det ett resolut nej tack på det.

Väl hemma med allt jag skulle köpa så har jag numera ett handtag på min sovrumsdörr och det blev faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Så idag skall den sista karmen och dörren upp, handtagen monteras och så får vi se om jag rotar runt i trädgården i eftermiddag och försöker rensa bort allt det vildvuxna som finns där. För imorgon så kommer Ikea och levererar mitt kök och då blir det full fart igen för att bli klar på ungefär en vecka. Precis som på TV…