Brutit mot vad jag sagt

Jag vet att jag proklamerade att jag absolut inte skulle ut och köra bil igen förrän hela kaoset runt Vättenrundan var över. Det bröt jag. Varje dag. Och det kommer inte att bli bättre. Idag så skall jag åter igen haka på ett släp på bilen och köra till Linköping (jupp, kunde inte vägra längre) för att handla bokhyllorna som jag nu måste få på plats i arbetsrummet då konsolerna blev försenade. Där så skall jag även besöka både K-rauta och Bauhaus för isoleringsskivor och diverse småplock.

Monteringen av dörrarna går framåt och i skrivande stund är karm och dörr till sovrum, arbetsrum och klädkammare monterade. Det är bara karmen och dörren till badrummet kvar och här har jag stött på ett litet “problem”. På Bauhaus i Linköping finns isoleringsskivorna jag måste ha men inte de dörrhandtag som jag vill ha. Så det blir att ta en sväng via Norrköping och hämta dem där när jag ändå är ute och kör. För även om det går att ha dörrarna öppna så vet jag att förr eller senare (troligen förr) så kommer jag att stänga inne mig själv utan något lätt sätt att öppna dörren.