Ytterligare ett fail!

Ikea har åter igen gjort mig besviken. De där konsolerna till klädkammaren som jag väntat på sedan mitten av Mars kommer först i mitten av Augusti! Så det är ytterligare två månaders väntan på att få upp förvaringen och allt som hör därtill. Och det är inte så att jag spontant kan byta då väggen nu är perforerad med skruvar för väggskenorna som jag redan har satt upp. Så åter igen en låååång väntan. På Ikea. Igen. Som tur är så stoppar det inte mina andra planer.

Efter gårdagens sammanklappning och en extremt lugn start på denna dag börjar jag och min kropp fungera igen som en enhet. Men nu skall jag inte pressa den utan det blir endast att sätta upp dörrkarmar och dörrar idag, då det är en mer “lugnt och noggrant” typ av arbete. Lite sågande och släpande blir det dock.