Endast ett ord:

SEMESTER!!!

Och sedan några ord till. Det är en teknikalitet, men det är egentligen först imorgon på klämdagen som min semester börjar, men så här på Sveriges nationaldag så tar jag ut det lite i förskott. Utöver den lediga dagen så är väl det enda patriotiska jag gjort för att fira dagen är att skaffa blåmärken. Som dock är både gula och blå.

Blåmärkena skaffades genom att lägga färdigt golvet på ovanvåningen och sedan väldigt ljudligt (svärord…) bära upp soffan som jag skall ha i arbetsrummet. Kvar att göra idag är att sätta upp dörrkarmarna till sovrummet och badrummet. Det börjar bli lite sent för det, men jag tror jag tar ett ryck senare ikväll.

Det är annars stora dagar som väntas. På fredag så levereras mitt golv till nedervåningen och på måndag så kommer köket från Ikea. Sen skall det bli full fart för att vara klar med golvläggning, målning och större delen av köksbyggnationen tills midsommar. För då börjat det droppa in besökare från alla håll och kanter. Det som kommer att vara kvar till sist är kanske inte så förvånande: golvlister.