Trötter i ben och huvud

Nu när jag har fått ondgöra mig över leveransen igår och fått det ur systemet så kan jag berätta vad jag gjorde under tiden som jag väntade på Ikea. Jag lade golv och rev golv för att lägga nytt golv. Klädkammaren, övre hallen och sovrummet har nu genomgående ek-laminat golv och det ser riktigt riktigt bra ut. Lite krångel att lägga på vissa platser, men så är det ibland. Nu har jag bara en sista rad i sovrummet att lägga och att lägga hela arbetsrummet, sedan är den delen helt färdig. Nya dörrkarmarna skall monteras (och för tillfället de gamla dörrarna). Detta var anledningen till att jag var trötter i ben då det blev ungefär 800 gånger upp och ner för trappan med golvet. Det var lätt de första 1-2 timmarna, men timme 6-8 var det riktigt tunga steg.

Det som gjorde mig trötter i huvudet var koncentrationen jag höll idag under min uppkörning. Uppkörning för truck. Som jag klarade galant och numera har jag ett körkort för alla typer av truckar. Nästa steg blir att försöka ta ett traverskort. Att köra truck var riktigt roligt, men det blev ordentligt varmt om baken då man sitter ovanpå batterierna (körde en el-truck nämligen), så skinkorna blev väl kokta. Tiden har aldrig gått så snabbt i hela mitt liv som när jag fokuserade till 110% på att köra i den hinderbana som jag skulle klara av som mitt slutprov.