Sista natten med sängen

Då var den kommen. Sängen som jag köpte för nu snart 8 år sedan skall bytas ut och en ny är på väg in, och ikväll är sista gången jag kommer att sova i den. För imorgon så kommer Ikea med min nya. Och då går jag från den fysiskt lägsta sängen som Ikea har (malm + tunn madrass) till deras högsta (brimnes + tjockaste resårbottnen + extra tjock bäddmadrass). Kommer garanterat att trilla av första natten och slå mig fördärvad.

Innan bytet kan ske så måste jag lägga golv på ovanvåningen och min grandiosa plan var att ikväll lägga golv i det som skall bli klädkammaren för att kunna flytta över sakerna från arbetsrummet dit. Det var planen. Min kapsåg ville nått helt annat. Efter två timmar med att montera fast fötterna och byta sågklinga blev det helt enkelt för sent för att börja väsnas och ha sig. Så imorgon kl 08:00 är det full fart som gäller istället. Blir att gå upp som vanligt vid 04:30 för att garanterat vara startklar med det som skall väsnas med då.