Äntligen helg

Efter vad som känns som en extrem vecka med på tok för mycket att göra så är det äntligen helg, och därmed lugnt och ledigt. Skall faktiskt ta det så lugnt det bara går då jag tar mig hem till Skåne och Simrishamn. För denna veckan har jag verkligen bränt ljuset i båda ändarna av min energinivå. Fördelen är att jag nu bara har 7 arbetsdagar kvar till semestern! Skall bli så skönt med fyra veckors ledigt och slappande.

Förutom själva renoveringen då alltså, men då det inte är första gången jag gör detta så känner jag mig oförskämt lugn inför allt det arbete som skall göras. Det stora som är kvar (och troligen måste beställas) är det kakel jag skall ha i köket samt mitt golv till nedervåningen. Och dessa måste jag nog senast beställa på tisdag nästa vecka för att få hit dem i tid, men när väl det är gjort så är det mesta av “beställningar” klara och det är bara en fråga om att få det på plats.

Ikväll skall jag dock låta min hjärna expandera okontrollerat och kanske går jag och lägger mig väldigt tidigt. Men en sak är säker: inget skall göras ikväll förutom slappande.