Fortfarande här

Det har varit ett tag sedan senast. En hel vecka, vilket är närmare decennier i internet termer. Men det har varit en väldigt aktiv vecka. Fullt ös på jobbet där jag för närvarande försöker avsluta en massa projekt innan jag går på semester om 1,5 vecka. Det är så pass mycket att nästa vecka kommer det att bli både övertid och helgarbete. För jag vill verkligen inte att detta förföljer mig under hela semestern.

Annars så har jag en halvstor dag imorgon. Jag skall skriva teoriprov för ett nytt fordon. En truck! Så världen kommer inte att vara säker från och med nu, och det är första steget i mitt mål att köra en CAT 777. Kanske lite bakvänt karriärsteg att bli truckchaffis med en civ. ing. i bagaget, men jag vill bara köra den inte arbeta med att köra den. Mina drömmar, mitt vansinne. 🙂

Kvällen har annars varit en långbänk för att avsluta den statistik kurs på Coursera som jag har tagit de senaste 8 veckorna och nu endast har “peer review” kvar att göra. Det har varit kul, men lite väl pressat att renovera, jobba, läsa kurs och träna.

Senaste helgen var dock en event. Jag var i Stockholm och hälsade på L&M. Lördagen så hade jag planerat att komma ut och turista och fota i Stockholm, men då bestämmer sig vädergudarna för att dimma och blåst är det som gäller. Det blev inget fotande med andra ord, så jag och L traskade runt i stora staden några timmar. Kvällen tillbringades med en väldigt god måltid hemma hos L&M där S&A också kom på besök och avslutades med att se på schlager finalen och såga den med fotknölarna. As you do…

Får planera in ett nytt besök till El Storstado och försöka komma överens med vädergudarna att denna gång vill jag ha bra väder.