I’aaaaammmm baaaaack

Då var man online igen och såååå jag har saknat det… Eller? Har fått en massa annat gjort istället och kan nu stoltsera med att all målning på ovanvåningen är färdig. Bara golvet kvar att lägga, och det skall ske nästa vecka och med det följer nya dörrkarmar. Dock inte de nya dörrarna, tyvärr, då jag måste vänta till semestern innan de kan levereras. Sedan är övervåningen helt klar förutom lite lister (som vanligt) och tapetseringen av mina fondväggar som jag väntar med att göra tills min ömma moder är här.

Färgen i arbetsrummet blev mycket mörkare än vad jag trodde, men det kommer att passa utmärkt med tapeten och den röda accentfärg som jag tänkt använda. Tror det blir väldigt bra faktiskt, då det bryter mot det väldigt vita som jag kommer att ha i hallen och hela nedervåningen.

Imorgon bär det dock av mot stora staden i öst för att hälsa på M&L & S&A. Planen är att leka turist fullt ut med kameran i högsta hugg. Skall bli riktigt skönt med ett litet avbrott i vardagen som har varit mycket renovering den senaste tiden.