Offline i en vecka

Då har jag påbörjat renoveringen av arbetsrummet. Något som dock innebär att jag inte kommer att ha något internet hemma den närmaste veckan, då dosan med fiberkopplingen sitter på väggen som skall målas och jag vill inte riskera något genom att ha den liggandes på golvet. Så det säkra före det osäkra med just den biten.

Tapetseringen kommer att vara klar inom kort, så frågan är om jag hinner bli klar med de extra små sakerna som skall spacklas och så innan det blir för sent. Chansen att hinna måla första varvet är minimal, så jag funderar just nu på att sätta klockan lite tidigare nu i veckan som kommer så jag hinner gå upp och måla på morgonen följt av en omgång på kvällen. Då borde jag vara klar till onsdag kväll, då jag måste måla lite i taket också. Men det går framåt snabbt nu, vilket är riktigt skönt.

So long på några dagar då!