Färdigmålat i övre hallen

Efter att ha målat om taket då det blev lite färgnyanser som inte riktigt stämde så är jag nu färdig med målandet i övre hallen. Och det blev riktigt bra nu när det vita är tillbaka så jag valde rätt här. All maskeringstejp och andra maskeringssaker är borta så nu kan jag njuta av en väldigt vit och stilren hall. Även golvet är vitt, men det är främst för att jag ännu inte har rivit det laminatgolv som ligger där. Och när jag ändå var i farten så tog jag och rev de fasta garderoberna i arbetsrummet, främst för att luska ut om jag behövde spendera massa tid på att fixa väggen bakom.

Men det behövdes ej.

Garderoberna var eftermonterade så det fanns både matta på golvet och tapet på väggen, så nu är det bara att trimma det lite med kniv och sedan kan nästa omgång med renoveringstapet börja sättas upp. Denna är dock något enklare med ett fyrkantigt rum och inte över 2,38 i takhöjd, men främst är det inga vinklar. Så det borde gå snabbt och enkelt. Något att hoppa på direkt imorgon när jag vaknar och med lite tur kan jag kanske måla första varvet med täckfärg innan jag går och lägger mig imorgon kväll.