Färg överallt

Två varv med värdens sämsta färg. Men det var väntat och för 9,90 kr per liter så förväntar jag mig inte några underverk. Vad den dock gör bra är att svälla och täcka renoveringstapeterna så när den dyra färgen skall på (förhoppningsvis imorgon) så behövs kanske endast en strykning. Med det vita tillbaka i hallen så känns det helt rätt att hålla den just vit. Även om kontrasten med grå är snygg så vill jag ha en väldigt ljus hall som fångar (och reflekterar) mycket ljus. Andra varvet är redan relativt torrt, så det blir att gå på och försöka få bort de sista missarna och skavankerna på ytan.

Det var tungt där ett tag när det kändes som att inget alls hände, men nu rullar det på igen. Om min planering håller så kommer jag att på lördag kväll eller söndag morgon riva garderoberna i arbetsrummet så jag kan sätta upp renoveringstapet även där. Och just nu hoppas jag på att kunna vara klar med allt utom golvet till nästa helg.

Under tiden kan jag (och ni) nu njuta av en reklam som är den bästa som någonsin gjorts. Jag säger bara: Fascinating.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WPkByAkAdZs[/youtube]