Lååång kö

Tänkte fixa lite med mitt lån nu ikväll så det inte bara dras automagiskt varje månad utan att jag faktiskt får en e-faktura på det som skall godkännas. Vilket gör att jag måste ringa telefonbanken, då kontoret i stan inte kan fixa det. Något trött efter träningen så sitter jag med dosan i högsta hugg och efter en massa val så kommer jag äntligen fram och får en köplats. Det första jag hör är ett. Yay först i kön. hundra. ööö….va?!? nittio. ?…?.? Plats 190 i telefonkö! Jo, jag lade på och ringer dem imorgon istället. Förutom förvåningen att hamna så pass långt bak i kön, så är jag faktiskt lite imponerad. Hur lyckas man få 190 personer att sitta i en och samma telefonkö?

Då det är en röd dag imorgon så skall jag påbörja målandet av hallen då, så ikväll blir det att fixa det sista med spacklande, slipande, limmande och fogande så det bara är att sätta igång direkt imorgon. Med lite tur kan jag kanske hinna med två varv imorgon, så länge solen vill visa sig och värma upp hallen lite extra.