Tapetsering på tapeten

Som planerat så påbörjade jag tapetseringen av den övre hallen och arbetet har varit relativt smärtfritt. Förutom de inte så samarbetsvilliga “Recover” tapeterna och att jag riskerade liv och lem för att få upp dem över trappan (3,80 meter i takhöjd mitt i trappan) så var den enda missen mängden våtrumslim jag köpte. Det skulle lätt räcka till 20 kvadratmeter, men jag fick det knappt att räcka till 10. Väggarna bara sög i sig limmet så det blev att blaska på mycket för att bara få tapeterna att stanna kvar. Och då limmet tog slut runt 14 tiden så var det bara att lägga ner för idag. Ingen affär som säljer våtrumslim har ju öppet idag.

Tapeterna är lite lätt gråa i sin färg och det har fått mig att fundera på om jag verkligen vill måla det vitt eller en liknande grå. Jag får fundera lite på den fronten ett tag till, men det lutar åt att det blir grått i övre hallen och jag behåller det vita där nere.