Målar tak igen

Jag hade hoppats att slippa måla taket i övre hallen, men när väl taklisterna var borta så såg jag att det krävde några extra varv med färg. Så kvällens uppdrag var att sandpappra ner kanter och sedan blev det en första omgång med färg. Det blir minst en till imorgon men jag hoppas på två. Sedan är det dags för renoveringstapeterna. Den största fördelen med att måla tak och väggar när man skall byta golv? Behöver inte tänka på att skydda det!

Träningen gick sådär idag. Det var väldigt stela ben och en rejält ömmande höger vadmuskel när jag påbörjade mina 5 km på löpbandet. Tyvärr blev det att avbryta så jag inte skadade mig och nästa omgång som är på fredag kommer jag att hålla mig till crosstrainern då den är lite snällare mot just vaderna. Har kanske pressat på lite väl hårt, så jag får backa lite. Skall försöka att ta mig ut och gå lite mer för att mjuka upp musklerna igen.