Ont igen

Det är mycket som har hänt den senaste veckan, men ändå inget. Resan till Otterbäcken var väldigt informativ och nu har jag lite bättre koll på utskeppningen av våra koncentrat. På vägen dit så såg jag en turistbyrå som jag bara var tvungen att fota på vägen tillbaka.

Borgen och turistbyrån i Hova

Borgen och turistbyrån i Hova

Helgen var annars lugn och jag jobbar på med rivandet av lister och dylikt. Min gamla kyl och frys är sålda så nu skall jag även gå på att plocka ut diskmaskinen och få den såld. Det mesta jag gör är dock att flytta saker från ett rum till ett annat, och sedan tillbaka för att komma åt allt. För till helgen skall jag försöka få upp de första av ett stort antal renoveringstapeter i den övre hallen.

Men ont då? Jo, träningen går på bra nu i snart två månader och jag springer 5 km på löpbandet tre dagar i veckan. Nu verkar dock min högra vadmuskel åter igen krångla och göra ont. Blir att stretcha den lite extra och införskaffa lite tigerbalsam för att mjuka upp den igen. Kommer säkert att lösa sig, men just nu denna kväll så gör det väldigt ont.