Ut och åka imorgon

Jobbet rullar på i ett väldigt högt tempo och imorgon skall jag besöka Otterbäcken för första gången. För det är i Otterbäcken som vi lastar våra koncentrat till de, i min lilla värld, små båtarna. Egentligen är de inte så små, då de kan ta upp till 4000 ton med material men då jag från min tid i Kirkenes är van vid båtar runt 70-80.000 ton material så är dessa båtar små. Relativt sett. Resan dit tar 1,5 timme att köra så det blir att gå upp ännu lite tidigare imorgon för att hinna ut dit till kl 07:00 då de börjar lasta. Skall bli riktigt kul faktiskt att se.

I övrigt så är det inte så mycket nytt. Jag river lister, spacklar små hål, slipar spacklet och spacklar lite igen. Det är väldigt mycket repetering med att renovera. Till helgen kommer det dock att bli ett mindre ryck då jag skall ge mig på att sätta upp renoveringstapet i övre hallen. Något som borde vara tämligen enkelt, men vi får se hur väl (eller illa) det blir. Det blir ju lite takhöjd mitt i trappan.