Rivning av ovanvåning på börjad

Det har varit några veckor med att lägga band på mig själv, men nu har rivningen påbörjats av ovanvåningen. Lite småplock har det varit tidigare, men nu åker lister ut och kniven fram. Känns riktigt skönt att något händer, även om jag vet att det kommer att följas av veckor där det verkar som inget alls händer. Sånt är jobbet med förarbete.

På tal om just förarbete var jag idag och beställde de tapeter jag skall sätta upp i hela huset. Inte så många då de flesta kommer att vara fondväggar. Det jobbigaste var att bestämma mig för en tapet till arbetsrummet, men efter närmare 45 minuters velande så hittade jag den jag ville ha. Det lite jobbiga i att hitta tapeten var priset på 700 kr/rulle, men som tur är behöver jag bara två rullar. Dock blir det att vara extra noga att inte göra några fel när jag sätter upp den. Och det kommer att vara det sista som åker upp (ja, även efter golvläggningen) så jag inte råkar förstöra något. För då är det 700 kr till för att köpa mera.

Nu i veckan skall jag även fundera på dörrkarmarna, då de faktiskt inte är i bra skick. Fördelen här är att det är bara att byta ut dem, inget extra sågande eller borrande då de sitter med “rätt” typ av skruv redan. Men det är ett tag till innan jag måste bestämma mig.