Rymdskeppet har landat

Idag så var det stora saker på gång. Först så byttes det från vinter till sommardäck och på den fronten är jag positivt överraskad. De nya hjulen (Michelin Energy Saver) är så löjligt tysta och effektiva att det har skapat några små “följdproblem”. Numera blir varvtalet så pass lågt på högsta växeln i 70 km/h att jag ibland måste växla ner. Blir att lära om sig hur man kör bilen på sommardäck helt enkelt. Fördelarna med bränslesnålare drift och tystheten är ju lätt värt det lilla besväret.

Det andra stora som skedde idag (och då menar jag även fysiskt stort) är att min nya side-by-side kyl och frys levererades. Snabbt och relativt smidigt av pojkarna på Elon här i Motala. Dock är den mycket större än vad jag trodde. Måtten visste jag om, men när jag nu väl ser den på plats är dörrarna gigantiska. Dock tror jag det har mycket att göra med att mina skåp som skall rivas är 2 cm “kortare” än vad det kommer att bli när det är ombyggt. Troligen blir det att sätta en extra skiva på 15mm eller så i bakkant mot väggen så kommer skillnaden att försvinna rent visuellt.

Rymdskepp eller side-by side?

Rymdskepp eller side-by side?