I skolbänken igen

Läser just nu en kurs i Statistik på nätet för att fräscha upp minnet så att lördagars kvällar och delvis söndags morgon kommer att plugga in detta. Det är relativt korta videoföreläsningar följt av en quizz, och jag måste säga att än så länge går det riktigt bra och just fördelen med att det är på nätet så gör jag det när jag själv vill och kan. Och jag får lära mig programmet R som kan bli väldigt användbart i framtiden i mitt jobb.

Samtidigt så är det en liten trevlig återgång till hur livet var som student utan att vara lika fattigt och utan att ha den lediga tiden.

Men med denna veckas quizz avklarad och gårdagens tvättande och demonterande (som blev klart på 45 minuter) så har jag genomfört de projekt som jag ville göra denna helg. Jag har till och med hunnit tjuvstarta på några fler rivningsprojekt som främst innebär att ta bort alla golvlister. Det blir kanske lite mer idag, men vi får se.