Starcraft 2 avklarat

Då har jag tagit mig igenom en första omgång av kampanjen i Starcraft 2 – Heart of the Swarm. Sådär lite på lättaste nivån för att komma igång igen. Var faktiskt riktigt bra, då jag satt uppe till halv tolv idag för att komma till slutscenerna.

Men bara för att jag är igenom en första omgång så betyder det inte att det är över. Precis tvärt om. Det finns massor kvar att spela, och jag vill testa lite olika val. Så det blir en löpande serie med småsaker som kommer. Dock inte mot andra spelare, då min dator är lite för långsam för att det skall gå bra.

I övrigt så är det inte så mycket som händer denna helg, förutom överskåpen som måste bort. Skall försöka demontera golvlister, flytta runt lite så det bli mer plats på nedervåningen och tvätta. Har massor med tvätt som måste fixas.