Beställt var det här

Och snabb leverans på det beställda. Efter denna månads videokonferens med Portugal så bar det av hemåt för att beställa min kyl/frys. För den nyfikne så var det en sådan här som jag beställde: Samsung Side-by-side. Det går till och med så pass snabbt att jag får den levererad redan på onsdag nästa vecka, och det trevliga är att de bjöd på leveransen/installationen. Förutom då att de även sänkte priset på den. Så till helgen blir det att montera bort överskåp som planerat för de måste bort.

Då det är den där tiden på året så var jag även inne och bokade tid hos Skobes för att byta från vinter- till sommardäck, då de väldigt nederbördsfattiga veckorna vi har haft gör att vägbanan är torr som ett fnöske. Visst, det är fortfarande minusgrader på morgonen när jag kör till jobbet men utan regn så blir det inte direkt halt. Även om det är lovat lite nu till början på nästa vecka, men det tror jag först när jag ser det. Det har lovats nu i minst 4 veckor.