Överlevde påsken

Då har man återhämtat sig från påskhelgen som var väldigt trevlig. Fick besök av både mamma och lillebror, för mitt radhus skulle inspekteras innan renoveringen påbörjas. Det blev även en tur ut till jobbet för en kortare rundtur i verket.

Annars så rullar livet på med jobb, träning och lite lättare renovering och byggnationer. Skall imorgon beställa min kyl och frys så den blir levererad nästa vecka, så till helgen skall de överskåp jag har plockas bort. Och så måste jag hitta på var de nuvarande skåpen skall stå i väntan på försäljning. Det viktigaste hände dock idag då jag tog kontakt med en ventilationsfirma som skall komma och titta på min köksfläkt och förhoppningsvis så blir den utbytt mot en något modernare variant. För när väl det är bestämt och klart kan jag beställa mitt nya kök.

Men det är en kort vecka och snart är det helg igen. Känner att jag fortfarande behöver en extra dag till att bara sova.