Motionerat bilen

Idag har bilen fått arbeta hårt med att dra ett släp på Sveriges mest skumpiga väg. Den slår till och med E10 lätt! Så jag, bilen och släpet studsade upp till Örebro för att köpa min förvarningslösning till klädkammaren/inomhusförrådet på Ikea och även min nya mixer på Media Markt. Sån tur hade jag att det fanns en mixer kvar och den norpade jag snabbt som attan, då jag stod och hängde på dörrarna när de öppnade kl 10. Iväg till Ikea för det som jag skulle handla där med förhoppningen att slippa den största anstormningen med folk då jag var ute så pass tidigt. Allt som jag skulle ha låg där i fina rader utom en sak. En ofantligt viktig sak.

Själva konsolerna.

Så jag har numera väggskenor som skall monteras och hyllplan som vill bli monterade, men måste vänta till slutet på April innan dessa konsoler som jag baserat hela min förvaringslösning på blir tillgängliga. Så en liten plupp i protokollet där. Som tur är så faller inte hela projektet med detta, utan jag kan jobba vidare med annat så länge. Det blir bara att bära runt på en massa lådor från rum till rum när jag skall lägga nytt golv.