Kökbordslampor uppe

Efter en dag med förberedelser och en dag med genomförande så är mina lampor över köksbordet uppe och användbara. Det blev lite fixande och trixande för precis där jag ville borra i taket så gick det en el-ledning. Så det var att gräva fram geometrikunskaperna igen och räkna på. Det kanske ser lite ofärdigt ut, och det är meningen. Det som syns och är träfärgat kommer att bli målat. Vilket färg vet jag ännu inte exakt, men det lutar åt den grå färgen som jag kommer att behöva använda i övrigt på valda platser i köket. Så här blev det i alla fall, från början till där jag slutade.

Färdigborrat i taket och förberett för montering

Färdigborrat i taket och förberett för montering

Kärnan på plats

Kärnan på plats

Det synliga underredet som skenan skall fästas i.

Det synliga underredet som skenan skall fästas i.

Skenan på plats och provhänger en lampa.

Skenan på plats och provhänger en lampa.

Färdigmonterat. Bara målningen kvar som kommer att ske senare.

Färdigmonterat. Bara målningen kvar som kommer att ske senare.

Fungerande belysning!

Fungerande belysning!